top of page
1832_Ön_Görünüm.png

TOONAANGEVEND AUTOMOTIVE BEDRIJF BMC

BMC produceert al meer dan 50 jaar in de Turkse auto-industrie voor de binnen- en buitenlandse markten met een eigen merk, ontwikkelt met de binnenlandse en nationale technologie producten die zijn afgestemd op de verschillende behoeften van klanten in de voertuigsegmenten van de commerciële industrie.

Over Ons BMC Truck & Bus B.V.

BMC Trucks is de importeur in Holland van de prestigieuze fabrikant van industriële voertuigen BMC , wiens merk meer dan 50 jaar ervaring heeft in de sector. Bij BMC worden vrachtwagens ontwikkeld die zijn afgestemd op de verschillende behoeften van klanten van industriële voertuigen.

Bovendien biedt BMC Trucks in Holland voor zijn voertuigengamma een aftersales- en commercieel netwerk met de beste professionals in de sector ter beschikking van de klant.

BMC; Van oprichting tot nu

BMC is een van de grootste commerciële voertuigfabrikanten opgericht in 1964 Turkije. BMC biedt speciale oplossingen voor de automotive industrie met zijn brede productassortiment, gekwalificeerd personeel, hoge productiecapaciteit en kwaliteitsnormen, waar het voornamelijk is gevestigd in İzmir Pınarbaşı, Istanbul, Ankara en Sakarya met zijn moderne faciliteiten verspreid over diverse R&D en productiefaciliteiten.

BMC is ontworpen met de flexibiliteit om veel voertuigen uit de commerciële industrie te produceren met verschillende configuraties, variërend van bussen tot vrachtwagens, Met meer dan 3.500 productie- en ervaren team omvat het alle zaken , van ontwerp tot R&D, van project tot onderwijs en diverse dienstverleningen.

Wij zijn het eerste merk die meer als 300,000 voertuigen en 80 modellen heeft geproduceerd. Wij hebben een toegevoegde waarde van ongeveer 10 miljard. BMC verhoogt constant haar intense R&D activiteiten. BMC, voorziet in ononderbroken service met haar expert geautoriseerde sales, service en dealernetwerk.  BMC blijft high-tec, duurzame, betrouwbare en milieuvriendelijke voertuigen produceren door de sectorale trends op de voet te volgen. BMC vordert snel naar haar doelstellingen om een vernieuwd wereldmerk te worden met zijn halve eeuw geschiedenis, multinationale structuur en nieuwe managementaanpak.

VISIE

Om een toonaangevend en nationaal technologiebedrijf te worden op het gebied van landvoertuigen, bussen, vrachtwagens, aandrijfsystemen, motoren en aanverwante technologieën.

MISSIE

Het produceren van zeer concurrerende producten ontworpen met de toonaangevende en nationale technologie binnen de duurzame groeistrategie.

bottom of page